Vind je het leuk om een eigen perenboom te bezitten en tegelijkertijd de voedselbank te steunen? Dan kun je voor dertig euro een boom adopteren uit de perenboomgaard van de familie Boersma in Lexmond. 

Heb je ook tijd en zin om de peren zelf te plukken, dan kun je binnenkort terecht in Lexmond. De plukdata vallen dit jaar op: zaterdag 11 september, zaterdag 18 september en zaterdag 25 september. Aanvang steeds om 9.30 uur. Let op, vanaf 12 uur wordt er alleen nog voor de voedselbank geplukt. Daar kun je ook als vrijwilliger aan meehelpen, dus zonder een boom te adopteren.

Doe je mee aan de pluk, neem dan dozen of kratten mee voor de eigen oogst, en eventueel ook een ladder. Houd in je kleding en schoeisel rekening met brandnetels. 

Meer informatie over het hoe en wat van het perenproject van de familie Boersma vind je in het bijgevoegde document en op 'Lekker Buiten Peren', de facebookpagina van het project. Je kunt ook direct een vraag stellen aan Inge Boersma, via ingeboersma@kpnplanet.nl.