Piet de Bruin
Piet de Bruin

GroenLinks lintje voor Piet de Bruin

Op vrijdag 5 mei heeft GroenLinks een lintje uitgereikt aan Piet de Bruin. Als waardering voor zijn enorme inzet met theaterstichting Kwibus en Pantalone.

Een delegatie van bestuur en fractie overviel Piet tijdens zijn maaltijd in de foyer van theater Pantalone, waar die avond een extra voorstelling van de zeer succesvolle musical "MIETE" werd opgevoerd. Om uitdrukking te geven aan onze waardering voor zijn rol die hij vervult als initiator, organisator en visionair, viel hem dit jaar de eer ten beurt ons lintje opgespelt te krijgen door voorzitter Miriam Tempelman. Piet is sinds mensenheugenis voorzitter van het bestuur van Kwibus. Bovenal waarderen wij zijn visie om laagdrempelig, voor iedereen toegankelijk toneel te produceren. Zowel voor toeschouwers als acteurs, als ook allen die daaromheen een rol invullen. En van kleine, intieme voorstellingen tot grote producties als Fulco, Schilte en Miete. Piet, heel veel dank, voor alles wat je doet en gedaan hebt voor de IJsselsteinse gemeenschap, voor de mooie herkenbare rol die je daarin speelt! Wij hopen dat je nog jaren zo doorgaat. Van harte heeft GroenLinks IJsselstein jou het lintje 2017 toegekend.

​Het GroenLinkse lintje wordt uitgereikt aan een persoon die veel betekent voor de stad, afwisselend op sociaal en duurzaam gebeid.