Nota hindernissen

GroenLinks IJsselstein en het POG (Plaatselijk Overleg Gehandicapten) hebben een nota opgesteld met daarin een inventarisatie van knelpunten en hindernissen. Knelpunten en hindernissen, die mensen op straat in IJsselstein ervaren als ze met een kinderwagen of een rollator lopen, of als ze zich voortbewegen in een rolstoel of scootmobiel.

Op woensdag 12 april om 16:00 uur is deze nota door GroenLinks IJsselstein en het POG aangeboden aan wethouder Hans Lappee. De overhandiging heeft ongeveer een uur geduurd. Om 16:00 uur haalden GroenLinks en het POG de wethouder op bij het Stadhuis op de Overtoom in IJsselstein. Het POG nam een duwer en een rollator mee. Daarna was er een fotosessie op de hoek van de Groene Dijk/Achtersloot en de overkant. Vervolgens werd er gewandeld naar de Nicolaasstraat, om daarna via de Benschopperstraat en de Utrechtsestraat en langs de fietsen bij de Action terug te lopen naar het Stadhuis.

Het onderwerp heeft veel losgemaakt in IJsselstein.

Meer informatie kan worden terug gelezen op: http://zuid.zenderstreeknieuws.nl/nieuws/algemeen/152490/ijsselsteinse-w...